onsdag 21 november 2007

Grandma's

Sitter på Grandma's Kitchen och surfar för tredje dagen i rad. Känns lite tragisk när dom garvar åt en när man kommer in... Det är ett grymt ställe. God mat, snabbt trådlöst och framförallt, gott kaffe! Just det sistnämnda är ju inte så lätt att hitta i den här stan.

Ska ta mig härifrån nu. Ska få massage om två timmar, ska bli riktigt skönt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha! känner igen mig... och alla som bott utomlands vet att man inte äreller beter sig riktigt som hemma, helt enkelt eftersom det inte är eller fungerar som hemma.
Kör hårt och surfa på!
Kram Franzén

Emma sa...

Alltså du måste börja skypa mig lite oftare. Jag har ju HUR MYCKET SOM HELST jag måste prata med dig om.
Och framför allt: Idag var jag på allum. Själv. Ingen jag känner är lika bra på Allum som du, så jag tänkte det avr bäst så.
Puss.

Emma sa...

SKAJPA MIG!! PUSS!!

Emma sa...

Babe, jag har ju massor att berätta - och det verkar inte bättre än att du har massor att göra. Skajpa mig. SKAJPA MIG!!! Puss

Anonym sa...

Hej!

Nu så har jag svarat på alla dina frågor. jättejättemånga. Undra om det är natt hos dig nu? borde det vara...eller så morgon. eller i alla fall inte samma tid som här. konstigt det där med tider.. eller egentligen inte..konstigare blir det när man tänker på att vi bor på en planet som har gravitation.. inte alla planeter som har det.. inte heller alla solsystem som är som vårat..det är konstigt.. hela världens uppbyggnad är egentligen inte så lätt att greppa..tveksamt om man ens skall försöka...jag tycker ju dock att man skall göra det man känner för så möjligen att jag skall ge mig på de stora frågorna nu när jag ändå har svar på en massa små frågor...

Hoppas du har det bra!